Declaratia in format electronic privind marimea penisului, obligatorie din 2013


Declaraţiile în format electronic privind mărimea penisului devin obligatorii pentru toţi agenţii economici din 1 ianuarie 2013. Până la sfârşitul anului sunt aşteptaţi să se conecteze la „Declaraţia electronică” aproape 6 mii de companii. 


Responsabilii de la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat sunt de părere că există o legătură strânsă și logică dintre mărimea impozitelor neachitate la stat și mărimea penisului propietarului afacerii, adică proprietarii companiilor care se eschivează de la plata impozitelor au un penis mic și doar cei care achită toate impozitele și nu încearcă să amăgească sistemul se bucură de un penis mare și atotputernic. Există însă și persoane care declară că au penisuri mici doar pentru a nu plăti taxe la stat, însă FISC-ul ne dă asigurări că va găsi soluții și pentru combaterea acestui fenomen neplăcut.

Reprezentanții FISC consideră că doar atunci când vor avea la dispoziție întreaga bază de date privind mărimea penisurilor proprietarilor firmelor și companiilor din RM, vor cunoaște  la sigur mărimea impozitelor pe care trebuie să le achite fiecare agent economic, iar fenomenul nedeclarării sau eschivării de la plata impozitelor va dispărea odată și pentru totdeauna din Republica Moldova.

În prezent, agenţii economici se pot conecta gratuit la serviciul "declaraţie electronică" în cele 10 centre de conectare regională amplasate în toate regiunile ţării.

Autor parodie: Mihai
Mai nouă Mai veche

Formular de contact